Andere periode

* Verplichte velden
beschikbaarheid

op blote voeten door het witte zand.......
eindelijk vakantie in Cadzand!

Zeker op vakantie

Schadeverzekering Vakantiewoningen

Om uw heerlijke vakantie zorgeloos en compleet te maken, bieden wij een schadeverzekering aan welke speciaal is afgestemd op vakantiewoningen, gezien het feit dat de meeste verzekeraars tegenwoordig geen schades aan vakantiewoningen uitkeren via uw standaard WA-verzekering. Het laatste wat u natuurlijk wilt is onverwachts voor hoge kosten komen te staan, wanneer u per ongeluk schade veroorzaakt aan uw gezellige vakantiehuisje.

Onze schadeverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van schade aan uw vakantieverblijf. Dit is ideaal, want het kan immers altijd gebeuren dat u per ongeluk iets omstoot of de kinderen in hun enthousiasme iets omver rennen.

De kosten voor de schadeverzekering bedraagt 1½ % van de huurprijs plus assurantiebelasting. De dekking van deze schadeverzekering gaat tot €2500,- met een eigen risico van €25,-.

Voor de algemene voorwaarden klik hier.

Kortlopende Annuleringsverzekering

Als u een heerlijke vakantie boekt, wilt u natuurlijk geen risico lopen. Wat als de vakantie door omstandigheden niet door kan gaan of wanneer u ziek wordt en de vakantie vervroegd af moet breken?

Onze annuleringsverzekering beschermt u tegen de financiële gevolgen van annulering en ongebruikte verblijfsdagen. Dit is ideaal, want het geldt zowel bij annulering vòòr uw vertrek, alsook tijdens uw vakantie. Bovendien biedt deze verzekering een zeer uitgebreide dekking.

De premie voor de annuleringsverzekering bedraagt 5.5% van de huurprijs inclusief administratiekosten. De poliskosten bedragen € 3,50. Over het totaalbedrag van de premie en poliskosten betaalt u 21% assurantiebelasting. U kunt de annuleringsverzekering tot 5 dagen na de boekingsdatum afsluiten.

De algemene voorwaarden vindt vindt u hier