Andere periode

* Verplichte velden
beschikbaarheid

op blote voeten door het witte zand.......
eindelijk vakantie in Cadzand!

Nog meer service voor eigenaren in 2022

Een vakantiehuis in het meest zuidelijke stukje Nederland aan Zee. Lekker uitwaaien op kilometers strand. Winkelen in Middelburg of Sluis. De gezellige Belgische steden Knokke, Brugge en Gent op een steenworp afstand. En vooral: rust.

U weet er alles van. U heeft immers zo’n vakantiehuis. Of u staat op het punt er een te kopen. Heeft u wel eens overwogen om uw tweede huis te gaan verhuren? Andere vakantiegangers zullen dat zeer waarderen. En ondertussen verlaagt u uw vaste lasten. Misschien ziet u op tegen het regelwerk dat verhuren met zich meeneemt. Voogdt Verhuur neemt u dat graag uit handen. Het hele verhuurtraject, van promotie en boeking tot en met de financiële afwikkeling en de controles na vertrek: wij regelen het voor u.
 
Vanaf 15 januari 2022 zijn wij te bezoeken in ons nieuwe, moderne kantoor aan het Duinhof. Ook gaan wij in seizoen 2022 werken met een nieuw reserveringssysteem met meer mogelijkheden voor eigenaren. Tenslotte vernieuwen wij ons team en geven wij de marketing acitiviteiten extra aandacht. Ons doel is meer bezetting en nog tevredener eigenaren en gasten. Lees meer ...
 

Dit kan Voogdt Verhuur voor u betekenen:

  • goede service aan verhuurders én huurders: tevreden klanten voor ons én voor u
  • professionele communicatie en promotie: een goede vindbaarheid en presentatie van uw vakantiehuis voor potentiële huurders
  • het uitgebreide Voogdt Verhuur gastenbestand: u komt ook automatisch onder de aandacht van onze bestaande huurders
  • flexibele verhuurperioden: afgestemd op uw eigen gebruik van uw vakantiehuis
  • stylingadvies voor vakantiewoningen: een goede inrichting verhoogt de verhuurkansen
  • advies bij de aankoop van een vakantiewoning: vrijblijvend en gedegen
 
Ruim ervaren in het verhuren van particuliere vakantiewoningen, staan bij ons uw wensen centraal. Het is uw huis en u wilt er vooral ook zelf plezierig verblijven. Dus stelt u voorwaarden als u uw eigendom verhuurt aan derden. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Bovendien is het uw investering, waar u zorgvuldig mee omgaat. Daarom bieden we u ook professionele ondersteuning van uw zakelijke belangen.
 
Graag nodigen we u uit voor een persoonlijk, vrijblijvend gesprek om alle mogelijkheden die Voogdt Verhuur biedt met u door te spreken. We kunnen de afspraak maken op ons kantoor, maar we komen ook graag bij u langs, in uw vakantiehuis. Tijdens kantooruren kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0117 – 39 15 14. U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen: info@voogdtverhuur.nl.
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
Martijn en Bianka Anderson
 
Voogdt Verhuur