Andere periode

* Verplichte velden
beschikbaarheid

op blote voeten door het witte zand.......
eindelijk vakantie in Cadzand!

beschikbaarheid

Welkom bij Voogdt Verhuur

Vakantie in Cadzand-Bad!

Heeft u uw vakantiewoning in Zeeland al geboekt? Een vakantie of een weekend aan zee geeft frisse energie. De prachtige zandstranden, de duinen en de mooie Zeeuwse luchten hebben in ieder seizoen een geheel eigen charme. De zeebries zorgt voor blozende wangen en een glimlach op het gezicht.

Bij Voogdt Verhuur vindt u een groot aanbod comfortabele vakantiehuizen, appartementen en bungalows in verschillende categorieën. Voor een vakantie met zijn tweeën of met het hele gezin: we heten u van harte welkom!

Cadzand-Bad is een rustige badplaats. De ideale vakantie voor gezinnen, natuurliefhebbers en zonaanbidders. In de zomer is het heerlijk toeven op de prachtige stranden. Ook watersportliefhebbers houden van Cadzand-Bad. In de mooie nieuwe jachthaven schommelen de witte zeilboten en bij de strandpaviljoens Moio, Strandruig en de Zeemeeuw kunt u kitesurfen, SUPen en wakeboarden. De wandel- en fietsroutes in de omgeving gaan door een schilderachtig landschap langs kreekjes, dijkjes en over de duinen.

Cadzand-Bad staat bekend om zijn culinaire specialiteiten. Fijnproevers weten dit. Twee bijzondere adressen in Cadzand-Bad zijn het Air Republic Restaurant met 1 Michelin ster en Restaurant Pure C met 2 Michelin sterren. Op het strand zijn er diverse mooie strandpaviljoens waar u gezellig iets kunt drinken, lunchen of dineren.

Zoek en boek uw perfecte vakantieverblijf aan zee.